No podia deixar de participar avui, en el
Del blog al plat de la Mercè, encara que tinc una moguda personal que m'impideix actualizar amb més assiduïtat, avui, que s'havia de remenar el blog de la meva amiga
Isabel.
Es un blog que conec moltíssim. La Isabel fa unes receptes molt senzilles i molt bones. Fàcils de fer i de menjar... és una dona pràctica, càlida... la aprecio molt...!
He fet aquest
bombons de músic que ja havia fet, pero no els tenia al blog. Ella ho explica així:
INGREDIENTS:
- 200 grams de xocolata de cobertura
- una cullerada de mantega
- unes gotetes de licor (opcional)
- fruita confitada
- fruits secs (nous, avellanes, festucs etc.)
PREPARACIÓ:
Desfer la xocolata al microones 2 minuts + 1 minut al 75 % , afegir la mantega, mesclar i posar amb motlles de silicona o sobre un paper vegetal o un plat, quan el xoco agafi una mica de consistència, posar uns trossets de fruita confitada o una nou. Deixar refredar, fins que la xocolata sigui ben presa i ja es podem guardar (millor al frigorífic).
Si es vol, es pot posar unes gotetes de licor, o en lloc dels fruits secs, cereals esmicolats.
Jo no he fet servir el microones aquesta vegada, he desfet la xocolata amb el superpot de bany maria que em van portar el reis. Tampoc he possat licor.
Molt bons, Isabel... Una abraçada!!!!
Tenen una pintassa!
ResponderEliminarPD: i jo sigo KO!
Una recepta molt ben triada!!! que bons aquests bombons!!!! Petons,
ResponderEliminarJo els he fet algna vegada i queden molt bons .
ResponderEliminarI el pot aquest de fer al bany maria va de maravella!
Petons
He estat a punt de triar aquests bombons...però la meva xiqueta wm va dir mama noooooo que tot el dia fas dolç...i com que la Isabel té moltes receptes bones n'hem fet una que no és dolça.
ResponderEliminarPtnts
Glòria
FANTÀSTICA I DOLÇA APORTACIÓ MARYLOU!, gràcies per no faltar mai a la cita. Espero tot vagi bé, guapa. Una abraçada"!
ResponderEliminarJa tocava una aportació dolça al repte d'aquest mes, que tots hem tirat cap al salat. Quins bombonets més deliciosos! Aquests segur que desapareixen en un tres i no res! Una abraçada!
ResponderEliminarGràcies Maria, son de pecat aquest bombo-nets, amb un, no en tens prou i costa parar.
ResponderEliminarM'has fet posar vermella, jo també t'aprecio un munt.
Gràcies, podíem fer una trobadeta per fer un cafè.
Moltes gràcies per participar.
Petons
Xocolata i fruita seca és una tria molt i molt encertada i sempre és ben rebuda! Fantàstica recepta!! :)
ResponderEliminarUna abraçada
Segur que els de l'Isabel li van quedar boníssims perque es una gran cuinera i com tú també ho ets t'han quedat de fàbula.
ResponderEliminarAmbdues sou grans persones que es ho important.
Petons.
Un combinació perfecta!!1 i el cassó molt bé, no? jo encara no l'he comprat...petons
ResponderEliminarUn combinació perfecta!!1 i el cassó molt bé, no? jo encara no l'he comprat...petons
ResponderEliminar